Ohjattuja luontoelämyksiä

Retkivuokraamon ohjatut luonto- ja elämyspalvelut

Retkivuokraamo on aloittanut yhteistyön koulutetun erä- ja luonto-oppaan Anu Mehtälän kanssa. Tarjoamme jatkossa opastettuja luonto- ja elämyspalveluita, retkeilykursseja, vaelluksia ja ohjattuja retkiä.
Luonnossa oleskelu tutkitusti rauhoittaa ja vähentää stressiä. Luonnosta voit löytää sisäistä rauhaa, iloa, voimaa ja monenlaisia kokemuksia. Tältä sivulta löydät lisää tietoa tulevista luontokokemuksista, retkistä, vaelluksista ja kursseista.

Ohjatut päiväretket Oulun lähialueille

Olet lämpimästi tervetullut mukaamme näkemään ja kokemaan lähiluonnon kauneus. Järjestämme Oulun ja Muhoksen alueella ohjattuja päiväretkiä lähialueen upeisiin maastoihin.

 

Ohjattu retki tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä nauttimaan luonnon rauhasta helposti ja turvallisesti. Retket sopivat myös aloittelijalle eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta, normaali peruskunto riittää osallistumiseen.

 

Ohjatut vaellukset

Tervetuloa unohtumattomille vaellusseikkailuille pohjoisen upeisiin erämaihin! Ohjattu vaellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea luonnon kauneus ja rauha, kun koulutettu erä- ja luonto-opas johdattaa sinut syvemmälle pohjoisen vanhoihin maisemiin.

Retkeilytaidot tutuksi!

Tervetuloa retkeilytaitokursseille Suomen upeisiin kansallispuistoihin! Kursseilla opit monipuolisesti erätaitoja ja tietoja, jotka tekevät luonnossa retkeilystä entistä mukavampaa ja turvallisempaa.

Luonto- ja eräoppaamme

Anu

 

Anu on käytännönläheinen erä- ja luono-opas, jonka matkassa pääset kokemaan kaunista Suomen luontoa. Anun osaamiseen kuuluvat pitkät vaellukset, eräruokapalvelut, melonta- ja packraft retkien ohjaus.

Tulevat tapahtumat

Kun retkillä kuljemme vanhoissa metsissä, voit kuulla kuinka tikka luo rytmiä kelopuuhun, karussa tunturimaastossa katseesi taas löytää kauneutta ympärilläsi avautuvasta äärettömyydestä. Vuodenajat vaihtavat maiseman metsän pohjakerroksesta aina taivaan sävyjä myöten ja äänimaiseman talven hiljaisuudesta, kevään riemukkaaseen uudelleen heräämiseen. Luonnossa ollessamme, käytämme kaikkia aisteja kokemaan mitä ympärillämme avautuu. Jokainen retki on uniikki, luonnon jatkuvan muutoksen maustama kokemus – voit fiilistellä menneitä retkiä sivun alalaidan kuvista.

Tervetuloa vahvistamaan omaa luontoyhteyttäsi ja kokemaan kaunista Suomen luontoa kanssamme. Noudatamme Metsähallituksen Kestävän matkailun periaatteita ja roskatonta retkeilyä.