Ohjatut Vaellukset

Retkivuokraamon Ohjatut vaellukset

Tervetuloa unohtumattomille vaellusseikkailuille pohjoisen upeisiin erämaihin! Ohjattu vaellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea luonnon kauneus ja rauha, kun koulutettu erä- ja luonto-opas johdattaa sinut syvemmälle pohjoisen vanhoihin maisemiin.

Lappi on tunnettu laajoista erämaista

Lapissa on valtava metsien, järvien ja jokien verkosto sekä henkeäsalpaavan kauniita tunturimaisemia. Oppaamme on intohimoinen luonnon ystäviä ja hänen seurassa pääset kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä.

Vaellukset kaikentasoisille osallistujille

Voit olla aloittelija tai kokenut vaeltaja – löydät meiltä juuri sinulle sopivan vaelluksen. Eräoppaamme seurassa koet turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä pohjoisen kaunista luontoa. Yöpyminen teltassa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tähtitaivaan loiston kaukana kaupunkien valoista.

Koe monipuolinen erämaa

Pohjoisen luonto ja vuodenajat tarjoavat monia mahtavia retkielämyksiä. Näet alueen monimuotoista kasvistoa ja eläimiä. Pääset huiputtamaan upeita tuntureita, ihmettelemään kirkkaita, kimaltelevia vesistöjä ja nauttimaan hiljaisuudesta, jota muualla voi harvoin kokea.

Löydä luontoyhteytesi koulutetun eräoppaan kanssa

Löydä luontoyhteys

Ohjattu vaellus ei tarjoa pelkästään fyysistä seikkailua, vaan se myös avaa mielen uusille elämyksille ja antaa tilaa hiljentyä, löytää yhteyden luontoon ja itseesi. Retken jälkeen palaat arjen keskelle energisenä ja inspiroituneena.

Ohjattu vaellus on turvallinen tapa aloittaa

Lähde koulutetun erä- ja luonto-oppaan kanssa vaellukselle Lapin erämaihin ja anna hänen viedä sinut unohtumattomalle matkalle luonnon kauneuteen ja rauhaan.

Haasta itsesi talvivaelluksella

Jos olet jo kokenut sulan maan vaeltaja, olisiko aika uskaltautua kokemaan luonto ja erämaa myös talvisaikaan? Lyhyet päivät ja upeat revontulet tuovat oman lisänsä hiihtovaellukselle.

 

Ohjattu vaellus sisältää

  • Eräoppaan palvelut valmistautuessa ja vaelluksella.

  • Reitti- ja turvallisuussuunnitelman.

  • Pakkauslistat varusteiden ja ruokailun osalta.

  • Vaellusporukan yhteisen aloitus Zoom-kokouksen.

  • Vaellusporukan yhteisen WhatsApp-ryhmän.

  • Metsähallituksen maksut.

Osallistuja vastaa

  • Kauden mukaiseen retkeilyyn sopivasta vaatetuksesta.

  • Kauteen sopivasta makuupussista ja -alustasta.

  • Henkilökohtaisista tarvikkeista (esim. lääkkeet ja hyttyssuojaus).

  • Rinkasta tai repusta, jossa voi kantaa omat tarvikkeet.

Tutustu myös: