Ohjatut Vaellukset

Retkivuokraamon Ohjatut vaellukset

Tervetuloa unohtumattomille vaellusseikkailuille pohjoisen upeisiin erämaihin! Ohjattu vaellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea luonnon kauneus ja rauha, kun koulutetut erä- ja luonto-oppaat johdattavat sinut syvemmälle pohjoisen vanhoihin maisemiin.

Lappi on tunnettu laajoista erämaista

Lapissa on loputtomia metsiä, järvien ja jokien verkostoja sekä henkeäsalpaavan kauniita tunturimaisemia. Oppaamme ovat intohimoisia luonnon ystäviä ja ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan sinulle unohtumattoman vaelluskokemuksen.

Vaellukset kaikentasoisille osallistujille

Voit olla aloittelija tai kokenut vaeltaja – löydät meiltä juuri sinulle sopivan vaelluksen. Eräoppaidemme seurassa koet turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä pohjoisen kaunista luontoa. Yöpyminen teltassa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tähtitaivaan loiston kaukana kaupunkien valoista.

Koe monipuolinen erämaa

Pohjoisen luonto ja vuodenajat tarjoavat monia mahtavia retkielämyksiä. Näet alueen monimuotoista kasvistoa ja eläimiä. Pääset huiputtamaan upeita tuntureita, ihmettelemään kirkkaita, kimaltelevia vesistöjä ja nauttimaan hiljaisuudesta, jota muualla voi harvoin kokea.

Löydä luontoyhteytesi koulutettujen eräoppaiden kanssa

Löydä luontoyhteys

Ohjattu vaellus ei tarjoa pelkästään fyysistä seikkailua, vaan se myös avaa mielen uusille elämyksille ja antaa tilaa hiljentyä, löytää yhteyden luontoon ja itseesi. Retken jälkeen palaat arjen keskelle energisenä ja inspiroituneena.

Ohjattu vaellus on turvallinen tapa aloittaa

Lähde koulutettujen erä- ja luonto-oppaiden kanssa vaellukselle Lapin erämaihin ja anna heidän viedä sinut unohtumattomalle matkalle luonnon kauneuteen ja rauhaan.

Haasta itsesi talvivaelluksella

Jos olet jo kokenut sulan maan vaelluksia, olisiko aika uskaltautua kokemaan luonto ja erämaa myös talvisaikaan? Lyhyet päivät ja upeat revontulet tuovat oman lisänsä hiitovaellukselle. Pääset halutessasi yöpymään tähtitaivaan alla, itse tekemässäsi lumikuopassa.

 

Ohjattu vaellus sisältää

  • Kahden oppaan palvelut valmistautuessa ja vaelluksella.

  • Reitti- ja turvallisuussuunnitelman.

  • Pakkauslistat varusteiden ja ruokailun osalta.

  • Vaellusporukan yhteisen aloitus Zoom-kokouksen.

  • Vaellusporukan yhteisen WhatsApp-ryhmän.

  • Metsähallituksen maksut.

Osallistuja vastaa

  • Kauden mukaiseen retkeilyyn sopivasta vaatetuksesta.

  • Kauteen sopivasta makuupussista ja -alustasta.

  • Henkilökohtaisista tarvikkeista (esim. lääkkeet, hyttyssuojaus ja retkeilyastiat).

  • Rinkasta tai repusta, jossa voi kantaa omat tarvikkeet.

Tutustu myös: