Vuokraa E- Fatbike Tunturi Tribe

E- Fatbike Tunturi Tribe:

Vuokraa E- fatbike


Vuokraa E-fatbike Oulusta. Lähde tutustumaa luontoon ja maastopolkuihin vuokraamalla laadukas Tunturi Tribe E-Fatbike. Sähköavustus takaa mukavan ja joutuisan liikkumisen kunnosta riippumatta.

Tunturi Tribe on jämäkkä sähköavusteinen fatbike ympärivuotiseen käyttöön. Tribe ei säikähdä lunta tai epätasaista maastoa. Mukavilla metsäpoluilla matka taittuu tukevasti isojen renkaiden avulla, mutta myös maantieajo on mukavan helppoa.

Sähkömoottori toimii avustuksena vain poljinliikkeen aikana, eli pyörää täytyy polkea, jos haluaa eteenpäin. Pyörän sähköavustusta voi säätää kolmelle eri teholle, tai avustuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois. Tuleeko pyöräillessä hiki vai ei – päätä itse.

Fatbiken leveät renkaat mahdollistavat turvallisen pyöräilyn haastavammillakin reiteillä ympäri vuoden. Neljän tuuman rengas ei pelästy lunta, pehmeää hiekkaa tai maaston epätasaisuuksia. Vuokraan sisältyy pyörä, lukko ja pyöräilykypärä.

 

Vuokrattava Sähköläskipyörä vauhtia ja laatua arvostavalle retkeilijälle

 

Vuokraa E- fatbike Oulussa


Vuokraamme E- Fatbike Oulussa. Oulusta löytyy erinomaisia maastopyöräilyreitistöjä, valmistumassa on monta kymmentä kilometriä pitkä merkattu maastopyöräreitistö. Katso tämänhetkiset Oulun alueen 
maastopyöräilyreitistöt (linkki vie toiselle sivustolle).  Muita erinomaisia maastopyörä reittejä löytyy esimerkiksi Pudasjärveltä ja Syötteeltä. Jos matkaat pyöräreissulle Syötteelle, Kainuuseen tai Lappiin, voit kätevästi napata Retkivuokraamosta E- Fatbiken mukaasi reissua varten. Pyörää voi käyttää minä tahansa vuodenaikana. Pyörä toimii erinomaisesti niin kuivalla maalla kuin lumessakin, isojen renkaidensa avulla.

E- Fatbiken käyttö:


Tunturi Tribe E- fatbike on helppokäyttöinen. Pyörän rungon koko on Medium. Koko soveltuu erinomaisesti noin 165 – 185 cm pituiselle polkijalle. Polkupyörään kiinnitetään lukollinen ladattava akku. Sähköläskipyörässä on kolme sähköavustetoimintoa polkemiseen. Toimintoa vaihdetaan pyörää polkiessa tangossa olevalta näytöltä. ECO- mode toiminnolla sähkömottori avustaa vain vähän ja pystyt polkemaan pidempää matkaa yhdellä akulla. Trail- mode toiminto avustaa jo enemmän ja eteneminen on sutjakkaa ja vaivatonta. Boost- mode toiminto on erinomainen kun edessä on tiukkoja mäkiä tai maastoja. Se on pyörän tehokkain toiminto. Avustuksen saa myös kokonaan pois OFF-modella, jolloin pyörään ei tule sähkömoottorin avustusta ja pyörä toimii kuin normaali läskipyörä. Polkupyörässä on 10- vaihdetta joita vaihdetaan kahvasta normaalisti vastuksen mukaan. 
Vuokraan kuuluu myös lukko jolla voit tarvittaessa lukita pyörän tauon ajaksi. Vuokraan kuuluu myös pyöräilykypärä, joka on säädettävä pään kooille 54-61.

  • Tunturi Tribe E-fatbike M-koko (suositeltu 165-185cm pituisille)
  • Pyöränlukko ja avain
  • Lazer Pyöräilykypärä, säädettävä ( Pään koko 54- 61 )
  • Teltan yhteispaino 22,5kg

 Varustettu voimakkaalla Shimano STEPS E7000 -sähkömoottorilla

 70 Nm vääntö – Shimano BT-E8014 Lithium-ion 36 V, 11,4 Ah / 418 Wh -akku

 Sähköavustus on valittavissa kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco

Voimansiirrosta vastaa Shimano Deore -takavaihtaja ja vaihdevivut

 Shimanon hydrauliset levyjarrut

 Schwalben leveät 26×4.4” Jumbo Jim -renkaat

Tunturi Tribe E-fatbike hinnasto:

 

2 tuntia 35 e

4 tuntia 50 e

1 Päivä 70 e

2 Päivää 140 e

3 Päivää 210 e

4 Päivää 280 e

5 Päivää 350 e

6 Päivää 420 e

7 Päivää 490 e

 

 

Kysy myös tarjousta, jos haluat yhdistellä vuokratuotteita!
retkivuokraamo@gmail.com

Tutustu myös: