Bereg UP2 tukikohtateltan vuokraus

Bereg UP2 tukikohtateltta:

Bereg UP2 – Lämmin ja tilava kaminallinen teltta

 

Bereg UP- 2 on tukikohtatelttojen eliittiä. Teltta on erittäin nopea pystyttää ja se antaa erinomaisen suojan kovillakin pakkasilla. UP- 2 on tarkoitettu 2-8 hengelle riippuen siitä käyttääkö retkisänkyjä ja kaminaa. Telttaa voi käyttää myös retkisaunana kaminan kanssa. Bereg Up- 2 on erinomainen valinta niin metsästykseen, pilkkimiseen kuin vaelluksellekkin tukikohtateltaksi. Tukikohtateltan vuokraus onnistuu helposti Oulusta Retkivuokraamon toimipisteeltä. Voit tehdä varauksen tästä.

Bereg UP-2 teltta on kaksikerroksinen nopeasti koottava sateenvarjoteltta. Teltan kupolimainen muotoilu antaa telttaan paljon sisätilaa oleskella ja mukavuutta. Teltan korkeus on 1,9 metriä ja leveys 3,4 metriä. Telttaan mahtuu nukkumaan noin 5 henkilöä kaminan kanssa. UP-2 teltta onkin erinomainen valinta talvivaelluksille, metsästykseen, kalastukseen ja matkailuun kaikkina vuodenaikoina.

Bereg UP2 teltta on helposti ja nopeasti koottava – Pystytykseen menee vain minuutti!

 

Tämä teltta on vuosien suunnittelun ja tuotekehityksen huipputulos. Teltta on suunniteltu tilavaksi, pitämään lämpöä, kestämään ja nopeaan toimintaan. Bereg UP-2 teltan runko koostuu kahdeksasta alumiinirungosta. Teltan rungon elementit on valmistettu lujasta ja elastisesta 10 mm paksusta alumiinista. Kätevän sateenvarjotyyppisen rungon ansiosta teltan kokoaminen kestää vain minuutin. Kyky koota teltta nopeasti on erityisen tärkeää syys-talvikaudella. Haastavissa olosuhteissa ja kovassa tuulessa teltta on mahdollista kiinnittää kiiloilla maahan. Teltasta löytyy lenkit kiilojen asennusta varten.

Bereg UP2 on kaksikerroksinen, hyvin varusteltu teltta


Bereg UP-2 -teltan ulkoseinän materiaali on vedenpitävää kangasta, sisäteltan kangas on suunniteltu hengittämään sopivasti, jotta kosteus pääsisi seinien välistä pois. Kahden seinän väliin muodostuu ilmarako, joka vähentää merkittävästi luonnollisen kosteuden tiivistymistä ja pitää lämmön tehokkaasti teltassa.
Halutessaan sisäteltan voi irroittaa helposti. Näin Teltta on helppo muuttaa kevyemmäksi versioksi esimerkiksi kesäkaudella.

Teltta on varustettu monitoimi-ikkunoilla, jotka koostuvat useista kerroksista: Uloimpana kerroksena toimii läpinäkyvä silikoni-ikkuna, joka on mahdollista avata tarranauhalla ilma-aukoksi. Aukkoon kuuluu jäykkä tuki, joka pitää aukon tuettuna hankalassakin säässä. Silikooni-ikkunat kestävät jopa -50 °C pakkasen. Sisäkerroksena toimii vetoketjullinen hyttysverkko ja sisäteltan kankaasta valmistettu ikkuna.

Vuokraa neljän vuodenajan teltta kamiinalla


UP-2 teltta on 4 vuodenajan teltta, mikä mahdollistaa sen käytön kaminan kanssa. Maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi teltan kamiinan kohdalla on sisäseinällä irroitettava silikooninen lämpösuoja, joka kestää jopa 1200°C lämpötiloja. Savupiipun läpivienti katossa on samasta palon kestävästä kankaasta valmistettu sisäke. Palonkestävä läpivienti suojaa telttakangasta, mikä lisää teltan paloturvallisuutta.

Telttaan kuuluu lattia jonka voi halutessaan irroittaa. Se estää vetoketjun jäätymisen kylmässä ja kosteuden sisäänpääsyn sateen aikana. Syksy-talvikaudella erillinen kolmikerroksinen lämpömaavaate lämmittää ja eristää maan kylmyyden hohkaamista teltan sisätiloihin, lisäksi eristetty pohja eristää täysin kosteuden. Lattia voidaan asentaa kahdella tavalla, joko teltan alle tai sisäpuolelle.

Telttaan varustukseen kuuluu myös eteinen. Eteisen voi kiinnittää teltan suuaukolle. Eteinen on hyvä mm. vesisateessa ja välineiden varastoimista varten. Uloimmassa teltassa on vetoketju eteisen kiinnittämiseen.

UP2-teltta saunomiskäytössä


UP-2 telttaa pystyy myös käyttämään telttasaunana. Teltassa saa kuumat, ilmavat ja kosteat löylyt. Saunominen onnistuu myös talvisäässä. Mikäli tahdot vuokrata teltan saunomiskäyttöön, voit valita teltan lisäksi vuokrausjärjestelmästä ”Lauteet UP2-teltalle.” Lauteille mahtuu 6 henkeä ja pystytys vaatii vain yhden henkilön. Lauteiden pituus 120cm, mahtuvat henkilöauton peräkonttiin, mikäli penkit kaataa.

 • Teltta, sisäteltta, lattia
 • Telttakiilat ja narut
 • Eteinen ja eteisen kehikko
 • Ovi alumiinikehikolla
 • Talvella mukaan on mahdollista saada lämpömaavaate
 • Teltan yhteispaino 25kg
 • Tarvittaessa myös lumilapio

 

 • Kaksi sisäänkäyntiä vetoketjulla ja vetoketjullisella hyttysverkolla. Sisäänkäynteihin voi kiinnittää kevyeen alumiinikehikkoon rakennetun oven.
 • Vetoketju ja napit sisäänkäynnissä eteisen kiinnitystä varten.
 • Kaksi viisikerroksista ikkunaa, tuulen- ja kosteudenpitävät verhot, hyttysverkot.
 • Savupiipun läpivienti, vakiokoko: 90 mm. ostettaessa pienempi kamina on mahdollista vaihtaa pienempi läpivienti.
 • Neljä irroitettavaa “organizer” välinetaskua tarranauhalla.
 • Katossa oleva verkko välineiden varastoimista ja kuivaamista varten.
 • Vetoketjullinen lattia. Täysin irrotettava.
 • Saranat sisäseinässä välineiden kuivaamista tai taskulampun kiinnittämistä varten.
 • Sisäänkäynnin ympärille asennettava katos välineiden varastoimista varten ja suojaamaan sateelta. Kiinnitys napeilla ja vetoketjulla. Katos voidaan tarvittaessa irroittaa.
 • Tuuletusikkuna teltan alaosassa.

Bereg UP2 teltan hinnasto:

1 päivä: 49 €

2 päivää: 89 €

3 päivää: 139 €

4 päivää: 179 €

5 päivää: 219 €

6 päivää: 259 €

7 päivää: 299 €

8 päivää: 339

9 päivää: 379

10 päivää: 419

11 päivää: 469

12 päivää: 499

13 päivää: 529

14 päivää: 549

 

Kysy myös tarjousta, jos haluat yhdistellä vuokratuotteita!
retkivuokraamo@gmail.com

Tutustu myös: