Vuokraa Alpackaraft packraft

Alpacka raft - packrafteista paras:

Vuokraa Alpackaraft Retkivuokraamosta

Vuokraa Alpacka raft Oulusta. Retkivuokraamon Alpacka rafteja on tällä hetkellä kolmea eri mallia. Alpacka raft Expedition ja Gnarwhal ovat yksiköitä, jotka on varustettu aukkopeitteellä ja roiskehameella. Nämä mallit ovat erityisen hyviä koskia laskettaessa, sillä roiskehame suojaa vesiroiskeilta ja isoiltakin vesiaalloilta.

Alpacka raft Oryx on kahdelle ihmiselle tarkoitettu packraft. Sen korotetut penkit tekevät melomisesta erityisen tehokasta ja antavat näkyvyyttä, tilaa kalastukseen ja muuhun tekemiseen.

Kaikissa retkivuokraamon tarjoamissa Alpackan packrafteissa on Ti-Zip järjestelmä.

Ti-Zip järjestelmä on ilman- ja vedenpitävä vetoketju, jonka avulla pääset käsiksi packraftin ponttoonien sisäpuolelle. Packraftin ponttooneihin voit pakata retkeilyvälineet, jolloin välineitä ei tarvitse pakata packraftin keulan päälle. Tämä tekee packraftin painopisteestä matalamman ja näin myös helpommin ohjattavan.

 

Tietoa valmistajasta

 

 

Alpacka raft on 2000 vuonna perustettu Yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa huippulaadukkaita packrafteja. Alpacka raftit valmistetaan Yhdysvalloissa hyvin koulutettujen ammattilaisten toimesta käsityönä. Packraftit, eli reppulautat ovat ilmatäytteisiä paatteja, joita on helppo kantaa rinkassa välineineen. Reppulautoilla on helppo kulkea vesistöissä, kuten joissa, järvissä ja koskissa. Alpacka raft packraftit ovat kilpailijoihinsa nähden erityisen kevyitä, kestäviä ja laadukkaita. Lisäksi Alpackaraftit ovat hyvin suuntavakaita ja ketteriä.

 

Alpacka Expedition Ti-Zip vetoketjulla

Alpacka Expedition on packraft-lauttojen koskimalli. Se on helposti ohjailtava, helppokäyttöinen, kevyt ja kestävä malli. Siihen kuuluva aukkopeite roiskehameella suojaa käyttäjänsä rinnoista alaspäin vesiroiskeilta ja packraftia täyttymästä vedestä. Roiskehame on helppo asettaa paikoilleen ja vaivaton tarvittaessa ottaa pois. Alpacka Expedition suositeltu kantavuus on 159 kg. Alpacka Expedition vauhti virtaamattomassa vedessä on noin 5km/h. Sen kestävyyden ja helpon ohjattavuuden ansiosta sillä on helppo kulkea joessa ja koskessa. Koskessa mentäessä Ti-Zip järjestelmää kannattaa hyödyntää, jotta painopiste on mahdollisimman matala. Retkivuokraamo tarjoaa Alpacka Expeditionista M ja L koon malleja.
 

Alpacka Expedition on huippulaadukas packraft niin tasaisemmille joki- ja järviosuuksille kuin koskiinkin. Packraftin takaosasta löytyvä TI-Zip vetoketju mahdollistaa tavaran pakkaamisen kuivapusseissa packraftin ponttoonin sisälle. Packraftissä on irroitettava aukkopeite.

Packraftin vuokraan kuuluu Alpacka Expedition packraft, kantolaukku, kelluntaliivit, mela, täyttöpussi, täyttöpumppu, korjaus setti, 2x kuivapussit välineiden pakkaamiseen ponttoonien sisälle ja remmit tavaran ulkopuolelle kiinnittämiseen.

Tekniset tiedot:

Max kuorma 159 kg

Paino noin 3,7 kg

Pituus 238 cm

Leveys 91 cm

Istuinleveys 38 cm

Suositeltu istuin pituus 91-109cm (mitataan istuen jalkojen kärjestä taakse asti)

Tekniset tiedot:

Max kuorma 159 kg 

Paino noin 3,8 kg

Pituus 246 cm

Leveys 91 cm

Istuinleveys 38 cm

Suositeltu istuin pituus 99-117cm (mitataan istuen jalkojen kärjestä taakse asti)

Alpackaraft Gnarwhal XL Ti-Zip vetoketjulla

Gnarwhal on tilavin ja kantokykyisin Alpacka Retkivuokraamon tarjonnasta. Se on helposti ohjailtava, helppokäyttöinen ja kestävä malli. Siihen kuuluva aukkopeite roiskehameella suojaa käyttäjää rinnoista alaspäin vesiroiskeilta ja packraftia täyttymästä vedestä. Roiskehame on helppo asettaa paikoilleen ja vaivaton tarvittaessa ottaa pois. Gnarwhallin ilmatäytettävä pidennetty penkki antaa erityismukavuutta käyttäjälleen. Alpacka Gnarwhal suositeltu kantavuus on 159 kg. Alpacka Gnarwhal vauhti virtaamattomassa vedessä on noin 5km/h. Sen kestävyyden ja helpon ohjattavuuden ansiosta sillä on helppo kulkea joessa ja koskessa. Koskessa mentäessä Ti-Zip järjestelmää kannattaa hyödyntää, jotta painopiste on mahdollisimman matala. Retkivuokraamo tarjoaa Alpackaraft Gnarwhal mallista XL kokoa.

Alpacka Gnarwhal on huippulaadukas packraft niin tasaisemmille joki- ja järviosuuksille kuin koskiinkin. Packraftin takaosasta löytyvä TI-Zip vetoketju mahdollistaa tavaran pakkaamisen kuivapusseissa packraftin ponttoonin sisälle. Packraftissä on irroitettava aukkopeite.

Packraftin vuokraan kuuluu Alpacka Gnarwhal packraft, kantolaukku, kelluntaliivit, mela, täyttöpussi, täyttöpumppu, korjaus setti, 2x kuivapussit välineiden pakkaamiseen pontteihin ja remmit tavaran ulkopuolelle kiinnittämiseen.

 

Tekniset tiedot:

Max kuorma 159 kg

Paino noin 4,3 kg

Pituus 254 cm

Leveys 97 cm

Istuinleveys 38 cm

Suositeltu istuin pituus 114-127 cm (mitataan istuen jalkojen kärjestä taakse asti)

Alpackaraft Oryx Ti-Zip vetoketjulla

Alpacka raft Oryx on kahden henkilön mentävä Alpacka raftin tarjonnasta löytyvä suurin packraft. Siihen kuuluvat 2 korotettua ilmatäytteistä penkkiä ovat mukavasti istuttavat ja melonta onnistuu mukavasti yksipäisellä melalla. Oryxin pituus on 328cm, jonka ansiosta molemmilla melojilla on jalkatilaa ja välineiden kuljetustilaa mukavasti. Alpacka raftin edistykselinen muotoilu tekee siitä helposti ohjailtavan ja suuntavakaan. Väline on erinomainen kahdelle aikuiselle, mutta sillä voi myös mennä yksin. Tällöin kuitenkin tulee huolehtia, että paino on jakautunut tasaisesti. Yksin meloessa tulee huolehtia käännökset ajoissa, sillä vauhdin ja suunnan vaihtaminen isossa välineessä on hitaampaa.

Alpacka Oryx on huippulaadukas kahden hengen packraft niin tasaisemmille joki- ja järviosuuksille kuin koskiinkin. Packraftin takaosasta löytyvä TI-Zip vetoketju mahdollistaa tavaran pakkaamisen kuivapusseissa packraftin ponttoonin sisälle.

Packraftin vuokraan kuuluu Alpacka Oryx packraft, kantolaukku, kelluntaliivit x 2, mela x 2, täyttöpussi, täyttöpumppu, korjaussarja, kuivapussit välineiden pakkaamiseen pontteihin x2, remmit välineiden kiinnittämiseen ulkopuolelle.

Tekniset tiedot:

Max kuorma 363 kg

Paino noin 5,4 kg

Pituus 328 cm

Leveys 104 cm

Tutustu myös: