Vuokraa Retkivuokraamon Saunakärry

Vuokraa saunakärry Oulusta! Retkivuokraamo vuokraa peräkärryn päälle käsitöin rakentamaansa saunaa Oulun seudulla. Saunakärryn saa vedettyä ja helposti asetettua mihin vain paikkaan, missä haluaa nauttia löylyistä, esimerkiksi omalle pihalle, järven tai joen rantaan.

 

Saunan tehokas Harvian M3 puukiuas lämmittää saunan nopeasti ja takaa lempeän kosteat löylyt. Laadukkaasta radiata männystä tehty panelointi luo saunaan tunnelmaa ja tummat radiata lauteet tuntuvat hyvältä istua. Kiukaan piippuun on integroitu vedenlämmitin, jolla pesuveden saa lämmitettyä. Saunasta löytyy lauteitten alta säädettävä led- valaistus.

Saunaa rakentaessa saunan käytännöllisyyteen ja löylyjen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Sauna on helppo kuljettaa, jalat on nopea asentaa maahan ja sauna lämpeää sataan asteeseen noin tunnissa. Finfoam- ja alumiinieristeen ansiosta saunassa saa kuumat löylyt myös kovilla talvipakkasilla. Tämän lisäksi runsaat ilmanvaihtomahdollisuudet takaavat sen, että sääolosuhteet ja ihmismäärä huomioiden voidaan aina ilmanvaihto säätää sopivaksi. Ilmanvaihto on tehty molempiin päihin saunaa, jotta kosteat löylyt jakautuisivat tasaisesti kaikille saunojille. Vuokratessasi saunakärryn opastamme saunan oikeaoppisen käytön saunan luovutuksen yhteydessä.

Vuokraa Retkivuokraamon Saunakärry ja nauti elämäsi parhaat löylyt.

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli saunakärryn rakentamisesta (linkki vie retkivuokraamon blogiin).

Saunaan mahtuu saunomaan hyvin 6 henkilöä ja se lämpeää nopeasti talvisäässäkin. Kärryä saa vetää  B- ajokortillinen henkilö ajoneuvolla, jonka jarruton vetomassa on 750kg. Saunakärry on jarruttomalla alustalla. Saunoessa kärryn sivuilla olevat tukijalat pitää aina olla laskettuna maahan.

Hinnat 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Maksu tapahtuu korttimaksuna tai ennakkolaskulla. Liikuntaetusetelit eivät käy maksuvälineenä Saunakärryä vuokrauksessa.

Arkivuorokausi Ma-To 79e

Viikonloppu vuorokausi Pe- La/ La- Su 99e

Viikonloppu Pe- Ma 159e

Viikko/ 7 päivää  299e

Kaksi viikkoa/ 14 päivää 549e

Kolme viikkoa/ 21 päivää 749e

Kuukausi/ 30 päivää 949e

 

Vuokraan kuuluu:

saunakärry, laudeliinat, vesiastiat ja saunakiulu

Polttopuut saa ostettua erikseen. Yhteen saunomiskertaan menee noin 2 kassillista puita. Iso kassillinen 40 L puita 15e

Kuljetuksesta sovittava erikseen, kyselyt osoitteeseen retkivuokraamo(at)gmail.com

Vuokraamalla Saunakärryn sitoudut noudattamaan vuokraehtoja.

Tutustu myös: