Lumikengät

 

Retkivuokraamo vuokraa lumikengät Oulusta. Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi laadukkaita Anar Hiking II ja Tubbs Journey lumikenkiä.  Lumikengät auttavat käyttäjää pysymään hangen päällä laajan pinta-alansa ansiosta ja mahdollistavat siten vapaan liikkumisen hangessa. Lisäksi lumikengissä on pohjassa metalliset piikit, joiden avulla saadaan lisää pitoa ylämäissä ja jäisessä maastossa. Lumikengillä pääset kulkemaan helpommin paikoissa, missä suksilla liikkuminen saattaisi olla haastavaa. Tällaisia ovat esimerkiksi tiheämmät lumiset metsät. 

 

Lumikenkien valinnassa otetaan huomioon maasto ja henkilön koko. Mitä painavampi käyttäjä on, sitä suuremmat lumikengät tulee olla. Lumikengät tulee myös valita käyttötarkoituksen ja maaston mukaan. Mitä pidemmälle reissulle on menossa, sitä suuremmat tulee lumikenkien olla, sillä mitä vähemmän uppoaa, sitä kevyempää askeltaminen on. Pehmeässä lumessa on hyvä ottaa suuremmat lumikengät. Kovassa maastossa ja lyhyillä reissuilla pienempi lumikenkä on näppärämpi.

 

Kaikkien lumikenkien vuokraan sisältyy Peltonen Metsä -eräsauvat (koot 125-160cm) tai Viking Teho -teleskooppisauvat (110-145cm)

 

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli, jossa testataan lumikenkien soveltuvuutta metsästykseen ( linkki vie retkivuokraamon blogiin).

Lumikengät hinnasto:

1 päivä: 19e

2 päivää: 29e

3 päivää: 35e

4 päivää: 39e

5 päivää: 45e

6 päivää: 49e

7 päivää: 55e

8 päivää: 59e

9 päivää: 65e

10 päivää: 69e

11 päivää: 75e

12 päivää: 79e

13 päivää: 85e

14 päivää: 89e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

Tutustu myös:

Tubbs Journey Lumikengät

Tubbs journey, Lumikengät
Tubbs Journey 30´ Lumikengät

Tubbs Journey 30′ lumikengät ovat erinomaiset pidemmille matkoille. Niiden laaja pinta-ala pitää retkeilijän lumen päällä erinomaisesti. Lumikenkien kevyet, mutta vahvat hampaat pitävät jäisessä maastossa jääpiikin tavoin. Lumikengissä olevat 180 EZ -siteet on tarkoitettu kengälle kuin kengälle ja ovat helppokäyttöiset kovassakin pakkasessa. Lumikengissä on lisäksi nousuraudat, jotka auttavat ylämäessä menoa huomattavasti. Vuokraan sisältyy Peltonen Metsä eräsauvat. (Koot 125-160cm) tai Viking Teho -teleskooppisauvat (110-145cm)

Anar Hiking II Lumikengät

Anar hiking, lumikengät

Retkivuokraamo vuokraa laadukkaita Anar Hiking II lumikenkiä. Materiaalina lumikengissä toimii komposiitti. Pohjassa olevat teräspiikit ja pitkät pohjaraudat takaavat pidon hangella ja jäisessä lumessa. Siteenä toimii kestävä ja helposti säädettävä pumppuside, joka sopii 37- 46 kokoisille kengille. Lumikengät sopivat kaiken kokoisille retkeilijöille, kantavuus tuotteella on 110 kg asti. Vuokraan sisältyy Peltonen Metsä eräsauvat. (Koot 125-160cm) tai Viking Teho -teleskooppisauvat (110-145cm)