Lumikengät

 

Vuokraa lumikengät Oulusta! Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi laadukkaita Anar Hiking II ja Tubbs Journey lumikenkiä. Lumikengät auttavat käyttäjää pysymään hangen päällä laajan pinta-alansa ansiosta, ja mahdollistavat siten vapaan liikkumisen hangessa. Lumikenkien pohjassa on metalliset piikit, joiden avulla saadaan lisää pitoa ylämäissä ja jäisessä maastossa. Lumikengillä pääset kulkemaan helpommin paikoissa, missä suksilla liikkuminen saattaisi olla haastavaa. Tällaisia ovat esimerkiksi tiheämmät lumiset metsät, jyrkät mäet ja jäiset rinteet. Lisäksi lumikengät ovat kevyet ja pienet, joten ne on helppo pitää mukana auton kyydissä, ahkiossa tai vaikka rinkassa.

 

Lumikenkien valinnassa otetaan huomioon maasto ja henkilön koko. Mitä painavampi käyttäjä on, sitä suuremmat lumikengät tulee olla. Lumikengät tulee myös valita käyttötarkoituksen ja maaston mukaan. Mitä pidemmälle reissulle on menossa, sitä suuremmat tulee lumikenkien olla, sillä mitä vähemmän käyttäjä uppoaa, sitä kevyempää askeltaminen on. Pehmeässä lumessa on hyvä ottaa suuremmat lumikengät. Kovassa, pakkautuneessa lumessa ja lyhyemmillä reissuilla pienempi lumikenkä on näppärämpi.

 

Kaikkien lumikenkien vuokraan sisältyy Peltonen Metsä -eräsauvat (koot 125-160cm), Viking Teho -teleskooppisauvat (110-145cm)

tai TSL Semnoz XL alumiiniset teleskooppisauvat( 135- 155 cm).

 
 

 

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli, jossa testataan lumikenkien soveltuvuutta metsästykseen ( linkki vie retkivuokraamon blogiin).

Lumikengät hinnasto:

1 päivä: 19e

2 päivää: 29e

3 päivää: 35e

4 päivää: 39e

5 päivää: 45e

6 päivää: 49e

7 päivää: 55e

8 päivää: 59e

9 päivää: 65e

10 päivää: 69e

11 päivää: 75e

12 päivää: 79e

13 päivää: 85e

14 päivää: 89e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

Tubbs Journey 30` lumikengät

 

Tubbs Journey 30′ lumikengät ovat erinomaiset pidemmille matkoille. Niiden laaja pinta-ala pitää retkeilijän lumen päällä erinomaisesti. Lumikenkien kevyet, mutta vahvat hampaat pitävät jäisessä maastossa jääpiikin tavoin. Lumikengissä olevat 180 EZ -siteet on tarkoitettu kengälle kuin kengälle ja ovat helppokäyttöiset kovassakin pakkasessa. Lumikengissä on lisäksi nousuraudat, jotka auttavat ylämäessä menoa huomattavasti. Vuokraan sisältyy eräsauvat.

Mitat: pituus 30’’/ 76 cm

Paino: 1,9 kg/pari

Kantavuus: 70–110 kg

Helppokäyttöiset siteet 180™ EZ

Jääraudat edessä: Cobra Toe Crampon

Jääraudat takana: Tubbs Heel Crampon

Tubbs Journey 30´ Lumikengät

Anar Hiking II lumikengät

Retkivuokraamo vuokraa laadukkaita Anar Hiking II lumikenkiä. Materiaalina lumikengissä toimii komposiitti. Pohjassa olevat teräspiikit ja pitkät pohjaraudat takaavat pidon hangella ja jäisessä lumessa. Siteenä toimii kestävä ja helposti säädettävä pumppuside, joka sopii 37- 46 kokoisille kengille. Lumikengät sopivat kaiken kokoisille retkeilijöille, kantavuus tuotteella on 110 kg asti. Vuokraan sisältyy eräsauvat.

Lumikegän mitat: pituus 71 cm leveys 23cm

Lumikenkäparin paino 2,5kg

Helppokäyttöiset siteet 37- 46 kokoisille kengille.

Kantavuus 50kg -110kg

Nousurauta pohjassa

Anar hiking, lumikengät

Tutustu myös: