Vuokraa Norseraft packraft

Norseraft tilavat ja monikäyttöiset packraftit

Vuokraa Norseraft Retkivuokraamosta

Vuokraa Norseraft Oulusta. Retkivuokraamon Norserafteja on tällä hetkellä kolmea eri mallia. Norseraft packraftit ovat tunnetuja niiden tilavuudesta, jalkatilasta ja kantokyvystä. Norseraft Viking ja Berserker ovat yksiköitä, jotka on varustettu suojaavaalla peitteellä. Norseraft Viking on aukkopeitteellinen yleismalli, joka suoriutuu hyvin kaikissa olosuhteissa. Norseraft Berserker on roiskehameella ja Ti-Zip järjestelmällä varusteltu koskimalli. Nämä molemmat mallit ovat erityisen hyviä koskia laskettaessa, sillä roiskehame ja aukkopeite suojaavat asiakasta vesiroiskeilta ja sateelta.

Norseraft Longship on yhdelle ja kahdelle ihmiselle tarkoitettu packraft. Yksin mentäessä siihen on helppo pakata välineitä ja ottaa esimerkiksi koira mukaan. Kahdestaan mentäessä Longshipin etuna ovat kompakti koko, hyvä ohjattavuus ja melonnan tehokkuus.

 

 

Norseraft Viking

Norseraft Viking on packraft-lauttojen yleismalli. Se on helposti ohjailtava, helppokäyttöinen, kevyt ja kestävä malli. Siihen kuuluva aukkopeite suojaa käyttäjänsä jalkoja vesiroiskeilta ja packraftia täyttymästä vesiroiskeista ja sateesta. Aukkopeite on helppo asettaa paikoilleen ja vaivaton tarvittaessa ottaa pois. Norseraft Vikingin vauhti virtaamattomassa vedessä on noin 4-5km/h. Sen kestävyyden ja helpon ohjattavuuden ansiosta sillä on kuitenkin mahdollista mennä joessa ja jopa koskessa. Teräviä kiviä kuitenkin kannattaa välttää. Viking on hieman tilavampi kuin MRS Microraft M ja L. 

Norseraft Viking ominaisuudet:

-Mukana tulevat lisävarusteet: aukkopeite, kelluntaliivit, paikkaussetti, Flextailgear sähköpumppu, ilmatäyttöpussi ja Norseraft alumiini varsinen mela

-Paino: 3,7 kg

-Sisäpituus: 133 cm

-Istumapituus 135 cm

-Ulkopituus: 276 cm

-Sisäleveys: 37 cm

-Ulkoleveys: 94 cm

-Ponttoonin halkaisija: 28cm

-Kantavuus 200kg

Norseraft Berserker Ti-Zip vetoketjulla

Norseraft Berserker on tilavin ja kantokykyisin yksikkö Retkivuokraamon tarjonnasta. Se on helposti ohjailtava, helppokäyttöinen ja kestävä malli. Berserker packraft on loistava valinta haastaviin vesiin, kuten koskiin ja vahvasti virtaaviin jokiin. Packraft on helposti ohjattava ja pitää melojan kuivana koskia laskettaessa. Siihen kuuluva roiskehame suojaa käyttäjää rintakehästä alaspäin vesiroiskeilta ja packraftia täyttymästä vedestä. Roiskehame on helppo asettaa paikoilleen ja vaivaton tarvittaessa ottaa pois. Norseraft Berserkerissä on koskimelontaa helpottamaan jalkatyyny ja reisiremmit. Berserkerin kantavuus on 180 kg. Vauhti virtaamattomassa vedessä on noin 5km/h. Sen kestävyyden ja helpon ohjattavuuden ansiosta sillä on helppo kulkea joessa ja koskessa. Koskessa mentäessä Ti-Zip järjestelmää kannattaa hyödyntää, jotta painopiste on mahdollisimman matala.

Norseraft Berserkerin parhaat ominaisuudet ovat sen tukeva aukkopeite, roiskehame, irroitettava evä ja TiZip vetoketjujärjestelmä, jonka avulla voit varastoida tavaroita kuivapusseissa packraftin ponttooneihin. Tällä packraftillä pääset seikkailemaan loistavasti niin virtaavissa kuin virtaamattomissa vesissä.

Berserker vuokraan kuuluu: kantokassi, Norseraft berserker, kelluntaliivit, Flextailgear sähköpumppu, jalkapumppu, ilmatäyttöpussi, kuivauspyyhe, Norseraft alumiini varsinen mela ja paikkaussetti. Lisäsi roiskehame ja polviremmit.

 

 

Tekniset tiedot:

Packraftin paino varusteineen: n. 6kg

Istumapituus: 135 cm

Ulkopituus: 270 cm

Ulkoleveys: 97 cm

Sisäpituus: 146 cm

Sisäleveys: 38 cm

Ponttoonien halkaisija: 30 cm

Kantavuus: 180Kg

 

Pakkaustilavuus: 19x27x34 cm

Norseraft Longship

Norseraft Longship on yhdelle ja kahdelle henkilölle tarkoitettu packraft, joka on lähellä MRS Adventuren kokoa. Yksin mentäessä siihen on helppo pakata välineitä ja ottaa esimerkiksi koira mukaan. Kahdestaan mentäessä Longshipin etuna ovat kompakti koko, hyvä ohjattavuus ja melonnan tehokkuus. Longshipin pituus on noin 3,1 metriä. Longshipin muoto ja perään kiinnitettävä evä tekevät siitä hyvin suuntavakaan. Väline on erinomainen kahdelle aikuiselle, mutta soveltuu hyvin myös yksin kulkemiseen. Tällöin kuitenkin tulee huolehtia, että paino on jakautunut tasaisesti. Yksin meloessa tulee huolehtia käännökset ajoissa, sillä vauhdin ja suunnan vaihtaminen näin pitkällä välineellä on hitaampaa. Kahdestaan mentäessä Longship on erittäin vauhdikas ja hyvin ohjattava. Retkivuokraamo tarjoaakin Longshipin mukana kaksi Norseraftin melaa, kahdet kelluntaliivit, paikkaussetin, kuivauspyyhkeen, Flextailgear sähköpumpun ja ilmatäyttöpussin.

-Mukana tulevat lisävarusteet: 2x kelluntaliivit, 2x Norseraft mela, paikkaussetti, kuivauspyyhe, Flextailgear sähköpumppu ja ilmatäyttöpussi

-Paino Longship: 3,64 kg

-Sisäpituus: 176 cm

-Ulkopituus: 310 cm

-Sisäleveys: 38 cm

-Ulkoleveys: 104 cm

-Ponttoonin halkaisija: 33 cm

-Kantavuus 260kg

Tutustu myös: