Vuokraa Kolmen hengen talviteltta - Sputnik3

Bereg Sputnik3 - teltta kolmelle hengelle

Vuokraa kolmen hengen talviteltta kamiinalla

 

Sputnik-3 on Bereg malliston pienin ja kevein teltta. Sputnik-3 on tarkoitettu ympärivuotiseen retkeilyyn noin 3 henkilölle. Teltan korkeus on 1,55 metriä, leveys 2 metriä. Teltta on rakennettu samoista materiaaleista, kuin muutkin Beregin teltat, joten telttassa on samanlainen “sateenvarjomallia” oleva joustava runko lentokonealumiinista. Sputnik-3 teltta on erittäin nopea kasata, pystytys kestää vain noin 30 sekuntia! Teltassa on 2 ikkunaa ja telttaan voi asentaa kamiinan. Sputnik on täydellinen teltta kylmiin olosuhteisiin ja se on helppo vetää ahkion kanssa.

Teltan kaksikerroksisuuden hyödyt

Bereg Sputnik-3 on yleiskäyttöinen kaksikerroksinen kolmen hengen teltta nelipalkkisella alumiinisateenvarjo- rungolla. Se on varustettu kahdella viisikerroksisella ikkunalla, joissa on hyttysverkot, läpinäkyvä muovi-ikkuna ja tuuletusmahdollisuudet. Oviaukko on kolmekerroksinen, joista keskimmäinen on hyttysverkko.
Kahden kerroksen käyttäminen luo ilmaraon, joka mahdollistaa miellyttävän lämpötilan ylläpitämisen teltassa tuulesta, kuumuudesta tai pakkasesta riippumatta. Syntyvä kondenssivesi laskeutuu väistämättä telttakankaiden väliin eikä pääse teltan sisätilaan.

Teltan tekniset tiedot

Runko on valmistettu 8 mm:n lentokone alumiiniseoksesta, jolla on korkea pakkaskestävyys ja lujuus, joten teltta kestää merkittäviä mekaanisia kuormituksia ja palaa alkuperäiseen tilaansa pitkäaikaisenkin kuormituksen jälkeen.

Telttakankaat on valmistettu kestävästä kosteutta hylkivästä Oxford-kankaasta, jossa on polyuretaani kyllästys. Ulompi telttakangas on valmistettu PU 4000 mmAq Oxford 300 kankaasta, sisäpuoli on PU 2000 mmAq Oxford 210 kangasta. Teltan saumat on teipattu laadukkaalla tiivisteteipillä.
Sputnik-3 teltta on täysin varustettu puukiukaan asennuspaikalla. Sputnik-3 on varustettu tulenkestävästä kankaasta valmistetulla savupiipun läpiviennillä, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas (70 mm) ja irrotettava palonkestävä kangaslevy tarranauhalla suojaamaan teltan seinää lämpövaurioilta. Teltan mukaan on siis mahdollisuus myös vuokrata Retkivuokraamon Winnerwell kamiina.

Teltan rungossa on kolme taitoskohtaa, mikä mahdollistaa teltan kompaktin pakkaamisen kuljetuksen ajaksi (pussin koko 0,85×0,2×0,2 m). Kantomukavuuden takaamiseksi teltta on varustettu laukulla, joka on valmistettu vettähylkivästä kankaasta.

 • Teltta, sisäteltta, lattia
 • Telttakiilat ja narut
 • Talvella mukaan on mahdollista saada lämpömaavaate
 • Teltan yhteispaino 9kg
 • Tarvittaessa myös lumilapio
 • Kaksi sisäänkäyntiä vetoketjulla ja vetoketjullisella hyttysverkolla.
 • Vetoketju ja napit sisäänkäynnissä eteisen kiinnitystä varten.
 • Kaksi viisikerroksista ikkunaa, tuulen- ja kosteudenpitävät verhot, hyttysverkot.
 • Savupiipun läpivienti, vakiokoko: 75 mm.
 • Irroitettava “organizer” välinetasku tarranauhalla.
 • Katossa oleva verkko välineiden varastoimista ja kuivaamista varten.
 • Vetoketjullinen lattia. Täysin irrotettava.
 • Saranat sisäseinässä välineiden kuivaamista tai taskulampun kiinnittämistä varten.
 • Tuuletusikkuna teltan alaosassa.

Bereg Sputnik3 teltan hinnasto:

1 päivä: 39

2 päivää: 59 €

3 päivää: 75 €

4 päivää: 89 €

5 päivää: 99 €

6 päivää: 109 €

7 päivää: 119 €

8 päivää: 129

9 päivää: 139

10 päivää: 149

11 päivää: 159

12 päivää: 169

13 päivää: 179

14 päivää: 189

 

Voit myös kysyä tarjousta:
retkivuokraamo@gmail.com

Tutustu myös: