Liukulumikenkien vuokraus Oulu

Talven suosituin ulkoiluväline!

Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi laadukkaita OAC Kar 147 liukulumikenkiä ulkoiluun, retkeilyyn ja vaativaankin käyttöön. 

Liukulumikengät eli karvapohjasukset ovat perinteisiä tunturisuksia leveämmät ja lyhyemmät karvapohjaiset sukset, joissa yhdistyvät metsäsuksen ja lumikengän parhaat puolet. Laajan pinta-alansa ansiosta liukulumikengät mahdollistavat vapaan liikkumisen upottavassa hangessa pitäen sinut hangen päällä. Tavallisista lumikengistä poiketen liukulumikengillä on kevyempi liikkua, sillä niillä voi hiihtää suksien tapaan. 

Liukulumikenkien ansiosta pääset kulkemaan helpommin paikoissa, missä kapeilla suksilla hiihtäminen saattaisi olla haastavaa. Tällaisia ovat esimerkiksi tiheämmät lumiset metsät, järvenjäät ja umpihanki.

Liukulumikenkäily on helppoa ja mukavaa ajanvietettä koko perheelle


Liukulumikenkäily on helppoa! Et tarvitse siihen kuin tavalliset talvikengät ja reilusti lämmintä vaatetta. Mitään erillisiä monoja ei tarvita, vaan liukulumikengät kiinnitetään talvikenkiin lumikenkäsiteillä.

Liukulumikenkäpareja meillä on kahdeksan aikuisten paria, ja kahdet lasten liukulumikengät vuokrattavana. Mikäli tarvitset liukulumikenkiä isommalle porukalle, ota yhteyttä retkivuokraamo@gmail.com.

Vuokraa meiltä liukulumikengät nyt alkaen vain 25 € / päivä.

Lyhyet karvapohjasukset antavat mahdollisuuden ketterään etenemiseen ja alamäkien laskemiseen. Ne soveltuvat siis erinomaisesti talviretkeilyyn, metsästykseen ja yleisesti hangella liikkumiseen. Pitokarvapohja antaa pitoa rinnettä ylöspäin mentäessä ja hidastaa vauhtia sopivasti alaspäin tullessa.

Liukulumikenkien vuokraan sisältyy Peltonen Metsä eräsauvat (koot 125-160cm) tai Viking Teho -teleskooppisauvat (110-145cm)

Liukulumikengät hinnasto:

1 päivä: 25e

2 päivää: 35e

3 päivää: 45e

4 päivää: 55e

5 päivää: 65e

6 päivää: 75e

7 päivää: 79e

8 päivää: 89e

9 päivää: 99e

10 päivää: 109e

11 päivää: 119e

12 päivää: 129e

13 päivää: 139e

14 päivää: 149e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

OAC Kar 147 liukulumikenkä on OAC EA-siteellä varustettu erittäin laadukas liukulumikenkä. Sen sopiva pituus ja tiimalasimainen muoto mahdollistaa ketterään etenemiseen hankalissa maastoissa ja takaa hyvän ohjattavuuden. Pituus: 147cm, Leveys kärjestä: 125mm, vyötäröltä: 110mm ja kannasta 122mm. Ohjattavuus on siis hyvä myös alamäkeä mentäessä. OAC Kar 147 on erinomainen karvapohjaominaisuutensa ansiosta. Se jarruttaa sopivasti alamäessä ja antaa pitoa ylämäissä. Liukulumikenkä on erinomainen valinta niin päiväreissuille, kuin pidemmille matkoille tunturiin tai metsään. OAC Kar 147 liukulumikengän pohja on unicoat-teknologiaa, jossa on käytetty useita yhdistelmämateriaaleja. Liukulumikengän siteenä toimii OAC EA side. Liukulumikengän vuokraan sisältyy Peltonen Metsä eräsauvat. (Koot 125-160cm), Viking Teho -teleskooppisauvat (110-145cm) tai TSL Semnoz XL alumiiniset teleskooppisauvat (135-155cm).

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-Unicoat-suksipohja

-Laadukas Mohair-mix-nousukarva

-Teräsreunukset

-Suksien yhteispaino siteiden kanssa: 3840 g

-Pituus: 147 cm

-Leveys: 125-110-122 mm

OAC Kar 147 liukulumikengät
Liukulumikengät yleissiteillä

Tutustu myös: