Vuokraa puolijoukkueteltta - Savotta Hawu 8

Savotta Hawu 8 -sissiteltta:

Vuokraa retkeilyporukallesi puolijoukkueteltta, joka kestää kovaa säätä

Retkivuokraamon suosituimpiin vuokrakalusteisiin kuuluva Savotta Hawu 8 -teltta on puolijoukkuetyylinen, matala moderni sissiteltta. Havu 8 on valmistettu äärimmäisen kestävästä vettähylkivästä Savotan telttakankaasta, joka kestää kovaa käyttöä. Teltta majoittaa 6-8 henkeä niin metsästys- kuin vaellusreissulle talvella ja kesällä. 

Havu 8 tarjoaa suojaa joka säällä – Todellinen vuokrattavien telttojen kuningas

Havu 8 on intistä tutun sissiteltan modernisoitu versio. Se on helppo kuljettaa, sen voi pystyttää vaikka puunrungon ympärille, eikä perinteisiä kulmakeppejä edes tarvita. Rakenne on todella mietitty käyttömukavuus huomioonottaen. Telttaa voi halutessaan pitää laavuna ilman ovipalaa, ja teltan sisälle mahtuu hyvin talvella hytiseviä retkeilijöitä. Sisällä odottaa tietysti lämmittävä kamiina.

Talvella saat teltan eristettyä lämpimäksi ja kuivaksi suojaksi säältä sulkemalla kaikki tuuletusluukut. Kesällä voit pitää telttaa avolaavun tapaan ilmavana mutta säältä ja tuulelta suojaavana majoitteena. Hawu on Savotan insinöörityötä – luotu toimimaan tositilenteissa, ja se sopii niin harrastelijaporukalle kuin viranomaiskäyttöönkin. Tämä vuokrateltta ei taatusti petä vaativaakaan retkeilijää!

Vuokrattava puolijoukkueteltta modulaarisuutta ja nopeaa pystytystä arvostavalle retkeilijälle


Savotta on onnistunut Hawun materiaalivalinnassa. Teltta on valmistettu paloturvallisemmasta erikoiskankaasta, jonka ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Telttakangas on  hengittävä sekä riittävän vedenpitävä, eikä se tarvitse erillistä sadesuojaa. Kamiinassa uskaltaa polttaa rätisevääkin kuusipuuta, sillä kipinät eivät ole suureksi vaaraksi teltan materiaalille. Kangas on myös homesuojattu. 

Vuokraa teltta Oulussa


Vuokraamme Havu 8 -telttoja Oulussa ja lähiseudulla. Jos matkaat Lappiin, voit kätevästi napata Retkivuokraamon Havu 8 -puolijoukkueteltan retkiporukallesi lapin reissua varten. Telttaa voi käyttää minä tahansa vuodenaikana – joskin keväisin, syksyisin ja talvella suosittelemme kamiinaa kaveriksi. Teltassa on valmis läpivienti kamiinan piipulle.

Savotta Hawu 8 -teltta koostuu ovipalasta ja seinäpalasta, jotka saa liitettyä helposti yhteen kiinnityshakasella ja jämäkällä vetoketjulla. Teltan runkoa kannattelee tukeva mutta kevytrakenteinen keskisalko. 

Savotta Hawu 8 teltan pystytys:


Teltta on helppo pystyttää. Erillisiä kulmakeppejä telttaan ei tarvita, sillä teltan liepeiden rakenne pitää sen pystyssä. Halutessaan voi teltan pystyttää myös puun ympärille tai oksasta roikkumaan. Maahan teltta kiinnitetään jämäköillä maakiiloilla, jonka jälkeen telttakangas kiristetään kätevästi vetoremmeillä muotoonsa. Mukana tulee myös maavaate eristämään maan kylmyyttä. Kevyt savotta hawu puukamina ja rullapiippu on helppo asettaa telttaan. Rullapiipun mukana tulee suojahanskat, jotka tekevät ohuen pellin kanssa työskentelystä turvallisempaa. Talvella teltan lumiliepeisiin saa kätevästi laitettua lunta niin, ettei tuuli pääse riepottelemaan telttaa.

 • Ovipala (ovi ja kaminan piipun läpivienti), Paino 6kg
 • Seinäpala, Paino 5kg
 • Maavaate, Paino 6,5kg (Riittää koko lattia-alalle kun käytössä ovi- ja seinäpala)
 • Keskisalko, Paino 1,2kg
 • Hawu puukamiina 400, Paino 5,4kg (Sis. vuokraukseen)
 • Hawu Rullapiippu 2000, Paino 1 kg (käytä aina kunnollisia hanskoja kasatessasi piippua)
 • Maakiilasarja 8kpl, 3,7kg
 • Teltan yhteispaino 32,5kg
 • Tarvittaessa myös lumilapio
 • Kestävä, soveltuu ankariin olosuhteisiin
 • Lämmitettävä
 • Turvallinen 
 • Tilava teltta 5-8 hengen käyttöön
 • Luonnollisesti homesuojattu, paloaedistämätön ja vettä sopivasti pitävä kangas

Hawu8 teltta hinnasto:

1 päivä: 39 €

2 päivää: 59 €

3 päivää: 79 €

4 päivää: 99 €

5 päivää: 119 €

6 päivää: 135 €

7 päivää: 149 €

10 päivää: 179 €

14 päivää: 229 €

 

Kysy myös tarjousta, jos haluat yhdistellä vuokratuotteita!
retkivuokraamo@gmail.com

Tutustu myös: