SUP-lauta vuokraus Oulu

Vuokraa SUP-lauta ja nauti rennosta melonnasta!

Kiinnostaisiko viettää kesäpäivä SUP-laudan päällä meloen? SUP-boarding eli suomeksi suppailu on ehkä parasta mitä voit kauniin aurinkoisena kesäpäivänä tehdä. Suppailu sopii niin sooloilijalle kuin hyvässä seurassa harrastamiseen. Verrattuna soutuveneellä kulkemiseen tai kajakilla melomiseen, on sup-lautailua luonnehdittu paljon antoisammaksi kokemukseksi. Laudalla seistessä nimittäin tasapainolihakset aktivoituvat, sekä pääset näkemään paljon enemmän kuin istualtaan. Suppilautailu voi olla sitä toivovalla atleetilla ihan vaativaakin treeniä, mutta monipuolisen käyttötarkoituksensa ansiosta suppailu sopii myös rauhalliseen nauttimiseen ja rentoutumiseen. Voit vaikkapa vain maata auringossa, nauttien aaltojen keinutuksesta.

Kyseessä on siis todella monipuolinen väline, ja juuri siitä syystä Retkivuokraamon suppilaudat ovat suosittuja vuokrauskohteita! Jos haluat kokeilla tätä maailman suosituimpiin kuuluvaa vesiurheilulajia, on sup-laudan vuokraus mitä oivin vaihtoehto! Oman laudan ostaminen voi nimittäin olla isokin investointi, ja Retkivuokraamolta saat suppilaudan vuokrattua aina edulliseen hintaan.

Retkivuokraamon valikoimasta löydät laadukkaat ja tukevat SUP-laudat Oulusta vuokrattavaksi. SUP-lautamme ovat kestäviä ja kotimaisia Saimaa SUP SUN 10.6 lautoja, jotka soveltuvat koko perheelle yleislaudaksi.

SUP-lauta hinnasto:

1 päivä: 29e

2 päivää: 49e

3 päivää: 65e

4 päivää: 79e

5 päivää: 95e

6 päivää: 109e

7 päivää: 125e

8 päivää: 139e

9 päivää: 155e

10 päivää: 169e

11 päivää: 185e

12 päivää: 199e

13 päivää: 215e

14 päivää: 229e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

Saimaa SUP SUN 10.6 on suppilautojen parhaimmistoa

Retkivuokraamo vuokraa Saimaa SUP SUN 10.6 -lautaa, joka kuuluu markkinoiden SUP-lautojen parhaimmistoon. Saimaa Sun on valmistettu kestävästä Fusion PVC -muovista, joka kestää painetta ja pitää tasapainon vaikeammassakin aallokossa.

 

Lauta pumpataan tehokkaalla kaksisuuntaisella käsipumpulla, jonka mittarista näkee paljonko lautaan on pumpattu painetta. Suppilaudan pumppaaminen käyttövalmiuteen kestää noin 5-10 minuuttia pumppaustahdista riippuen. Lauta toimii erinomaisesti jo reilu 15 PSI:n paineella ja pysyy jäykkänä isommankin kaverin ollessa kyydissä. Maksimipaine, mitä ei saa ylittää, on 25 PSI. Kantavuutta laudalla on aina 140 kg asti.

 

Saimaa SUP Sun -laudalla melonta käy sujuvasti jäykällä ja kevyellä hiilikuitumelalla.

SUP-lauta on helppo rullata mukana tulevaan reppuun kaksiosaisen taittuvan evälaatikon ansiosta. Laudan paino kaikkine tarvikkeineen vain vähän reilu 11kg, joten sitä on kelpo kuljettaa mukana.


Tutustu myös suppailuvinkkeihin ja turvallisuusohjeisiin.

-Mukana tulevat lisävarusteet: kevyt hiilikuitumela, karkuremmi, kaksisuuntainen käsipumppu, kantoreppu ja tarvittaessa kelluntaliivi.

-SUP- laudan paino: 9,2 kg

-Ulkopituus: 320 cm

-Leveys: 81 cm

-Korkeus: 15 cm

-Paine: minimi 15 PSI / maksimi 25 PSI

-Kantavuus maksimi: 140kg

 1. Ota SUP- lauta ja pumppu pois repusta.

 2. Avaa laudan perässä sijaitseva venttiili,katso, että laudan venttiilin keskellä oleva tappi on yläasennossa, tällöin venttiili on kiinni.

 3. Työnnä pumpun letku venttiiliin ja käännä, letkunpää avaa venttiilin pumppauksen ajaksi ja kääntäminen lukitsee letkun paikoilleen. Yhdistä pumpun letku pumpun inflate reikään täyttääksesi laudan.

 4. Ala pumppaamaan.  Pumpun mittarissa paine alkaa näkymään vasta kun laudassa on riittävästi ilmaa.  Pumppaa lautaan 15 PSI, maksimissaan 25 PSI paine. Poistaessasi letkun jousi palauttaa venttiilin kiinni-asentoon.

 5. Kiinnitä karkuremmi SUP- laudan takaosassa olevaan lenkkiin.

 6. Kiinnitä evä liu’uttamalla se hahloon.

 7. Säädä mela oikealla korkeudelle ja kiristä säätö tiukaksi.

 8. Sitten vaan vesille SUP-lautailemaan.

 1. Nosta lauta maalle ja irrota evä.

 2. Avaa venttiilinhattu. Suojaa kädellä korvasi äänen varalta. Paina venttiilitappi pohjaan, jolloin venttiili aukeaa ja kierrä venttiiliä. Näin venttiili lukittuu auki-asentoon. Yhdistä pumpun letku pumpun deflate reikään pumpataksesi laudan vakuumiksi, näin laudan reppuun asettaminen on helpompaa.

 3. Rullaa lauta reppuun sopivaksi paketiksi. 

 4. Kun rulla on valmis ja kaikki ilma on poistunut laudasta, vapauta venttiilitappi, jolloin venttiili on valmiiksi oikeassa eli kiinni-asennossa seuraavaa pumppaus kertaa varten. Laita venttiilinhattu kiinni.

 5. Kiristä paketti laudan mukana tulleella kiristysnauhalla.

 6. Laita lauta ja kaikki tarvikkeet reppuun.

 

SUP-lauta
SUP-lauta

Tutustu myös: