SUP-laudat

Vuokraa SUP-lauta Oulusta. Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi laadukkaita Saimaa SUP SUN 10.6 lautoja. Stand up paddle board eli SUP-lauta on surffilaudan tapainen reilu 3 metriä pitkä ja vajaa metrin leveä lauta, jonka päältä vedessä melotaan seisten tai polviltaan. Lajin aloittaminen on helppoa, sillä laji ei vaadi kuin vähän peruskuntoa ja tasapainoa. Lajissa ei ole tarkoitus uiskennella vedessä ellei välttämättä halua, joten laudan päällä selviää melko kuivin vaattein. SUP-lauta on monipuolinen vedessä liikkumisväline, jota voi käyttää päiväretkillä rauhassa meloen ja maisemista nauttien tai sitten kuntolenkillä rivakasti meloen. Halutessaan laudalla pystyy saamaan tehokkaan keski- ja ylävartalotreenin vaihtuvissa maisemissa. Laudan päältä voi kalastaa, harrastaa joogaa tai ihan vain nauttia kesästä. Vuokraa SUP-lauta meiltä edullisesti kesäpäivän viettoon, lähelle tai kauas, järvelle, joelle, merelle tai vaikka kesämökin rantaan.

SUP-lauta hinnasto:

1 päivä: 29e

2 päivää: 45e

3 päivää: 59e

4 päivää: 69e

5 päivää: 79e

6 päivää: 89e

7 päivää: 99e

10 päivää: 139e

14 päivää: 189e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

Saimaa SUP SUN 10.6

Retkivuokraamo vuokraa Saimaa SUP SUN 10.6- lautaa, joka on kuuluu vuokrattavien SUP-lautojen parhaimmistoon. Saimaa Sun on valmistettu kestävästä fusion PVC muovista, joka kestää painetta. Lauta pumpataan tehokkaalla kaksisuuntaisella käsipumpulla, jonka mittarista näkee paljonko lautassa on painetta. Pumppaaminen kestää noin 5 minuuttia pumppaustahdista riippuen. Lauta toimii erinomaisesti jo reilu 15 PSI paineella ja pysyy jäykkänä isommankin kaverin ollessa kyydissä. Maksimipaine, mitä ei saa ylittää, on 25 PSI. Kantavuutta laudalla on aina 140 kg asti. Melonta käy sujuvasti jäykällä ja kevyellä hiilikuitumelalla.

SUP-lauta on helppo rullata mukana tulevaan reppuun kaksiosaisen taittuvan evä boksinsa ansiosta. Lauta painaa tarvikkeineen vain vähän reilu 11kg, joten sitä on kelpo kuljettaa mukana tulevalla repulla.

 

Tutustu myös vinkkeihin (linkki vie toiselle sivustolle) ja turvallisuusohjeisiin(linkki vie toiselle sivusolle).

 

-Mukana tulevat lisävarusteet: kevyt hiilikuitumela, karkuremmi, kaksisuuntainen käsipumppu, kantoreppu ja tarvittaessa kelluntaliivi.

-SUP- laudan paino: 9,2 kg

-Ulkopituus: 320 cm

-Leveys: 81 cm

-Korkeus: 15 cm

-Paine: minimi 15 PSI / maksimi 25 PSI

-Kantavuus maksimi: 140kg

 1. Ota SUP- lauta ja pumppu pois repusta.

 2. Avaa laudan perässä sijaitseva venttiili,katso, että laudan venttiilin keskellä oleva tappi on yläasennossa, tällöin venttiili on kiinni.

 3. Työnnä pumpun letku venttiiliin ja käännä, letkunpää avaa venttiilin pumppauksen ajaksi ja kääntäminen lukitsee letkun paikoilleen. Yhdistä pumpun letku pumpun inflate reikään täyttääksesi laudan.

 4. Ala pumppaamaan.  Pumpun mittarissa paine alkaa näkymään vasta kun laudassa on riittävästi ilmaa.  Pumppaa lautaan 15 PSI, maksimissaan 25 PSI paine. Poistaessasi letkun jousi palauttaa venttiilin kiinni-asentoon.

 5. Kiinnitä karkuremmi SUP- laudan takaosassa olevaan lenkkiin.

 6. Kiinnitä evä liu’uttamalla se hahloon.

 7. Säädä mela oikealla korkeudelle ja kiristä säätö tiukaksi.

 8. Sitten vaan vesille SUP-lautailemaan.

 1. Nosta lauta maalle ja irrota evä.

 2. Avaa venttiilinhattu. Suojaa kädellä korvasi äänen varalta. Paina venttiilitappi pohjaan, jolloin venttiili aukeaa ja kierrä venttiiliä. Näin venttiili lukittuu auki-asentoon. Yhdistä pumpun letku pumpun deflate reikään pumpataksesi laudan vakuumiksi, näin laudan reppuun asettaminen on helpompaa.

 3. Rullaa lauta reppuun sopivaksi paketiksi. 

 4. Kun rulla on valmis ja kaikki ilma on poistunut laudasta, vapauta venttiilitappi, jolloin venttiili on valmiiksi oikeassa eli kiinni-asennossa seuraavaa pumppaus kertaa varten. Laita venttiilinhattu kiinni.

 5. Kiristä paketti laudan mukana tulleella kiristysnauhalla.

 6. Laita lauta ja kaikki tarvikkeet reppuun.

 

SUP-lauta
SUP-lauta

Tutustu myös: