Metsäsukset

Vuokraa metsäsukset Oulusta. Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi Peltonen Metsä -suksia ja Åsnes Kongsvold -tunturisuksia. Metsäsukset on tarkoitettu umpihangessa liikkumiseen. Niiden leveyden ja pituuden tarjoama laaja pinta-ala pitää retkeilijän hangen pinnalla, jolloin lumisessa maastossa liikkuminen käy helposti. Metsäsuksia on markkinoilla monenlaisia, mutta markkinoiden viimeaikaiset testisuosikit Peltonen Metsä ja Åsnes Kongsvold ovat myös Retkivuokraamon suosimia laatutuotteita.

 

Retkivuokraamon tarjoamissa Peltonen Metsä eräsuksissa ja Åsnes Kongsvold Hunter suksissa on käytössä OAC EA siteet. Kyseisiin siteisiin käy lähes mikä tahansa kenkä. Esimerkiksi vaelluskenkä, kumisaapas tai talvilenkkari ovat kaikki toimivia hiihtokenkiä. Siteen kiinnitysjärjestelmä soveltuu helposti erilaisiin jalkineisiin ja tukee jalkaa erinomaisesti niin vaelluskengässä kuin saappaassa. Kaikkiin vuokrattaviin suksimalleihin sisältyy Peltonen Metsä eräsauvat (koot 125-160cm) tai Viking teho -teleskooppisauvat (110-145cm).

Huomio! Siteet eivät kuitenkaan sovellu kovapohjaisille kengille, sillä kengän tulee joustaa etenkin päkiän kohdalta.

Metsäsukset hinnasto:

1 päivä: 20e

2 päivää: 30e

3 päivää: 36e

4 päivää: 42e

5 päivää: 48e

6 päivää: 54e

7 päivää: 60e

10 päivää: 80e

14 päivää: 100e

21 päivää: 130e

30 päivää: 160e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

Åsnes Kongsvold Hunter tunturisukset

Åsnes Kongsvold Hunter on normaaliin metsäsukseen verrattuna lyhempi joka tekee siitä helpommin ohjattavan ja helpompi käyttöisen niin tunturissa kuin tiheässä metsässäkin. Åsnesin suksissa on irrotettavat ja helposti kiinnitettävät pitokarvat pohjiin. Pitokarvat antavat pitoa mäkiä noustessa ja laskuissa ne hiljentävät sopivasti vauhtia. Åsnes Kongsvold Hunterissa ei ole teräskantteja, joten tapaturmariski pienenee koiran kanssa oltaessa. Kanttaaminen kuitenkin onnistuu tarvittaessa hyvin, sillä sukset ovat kapeat vyötäröltä. Siteenä toimii laadukas OAC EA binding side, joihin käy lähes mikä tahansa joustava pohjainen kenkä.

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli Åsnes Kongsvold Hunter suksista (linkki vie retkivuokraamon blogiin).

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-Irroitettavat Åsnes X-skin 58mm nylon karvapohja

-Ei teräskanteja

-Suksien yhteispaino siteiden kanssa: 3000g

-Pituus: 190 cm

-Leveys: 96-66-85 mm

Kongsvold hunter
Karvapohja, irroitettava

Peltonen Metsä metsäsukset

Retkivuokraamon suosikki Peltonen Metsä- suksisarja tarjoaa sekä pitoa, että luistoa. Tarjollamme on karvapohjaisia Metsä Skin- , sekä suomupohjaisia Metsä step- metsäsuksia. Retkivuokraamon suosikki Peltonen Metsä skin sukset ovat Hiihto-lehti 2/2019 testin monikäyttöisin suksi. Sen keskelle upotetut mohair karvapohjat antavat hiihtäjälle mahdollisuuden hiihtää hangen päällä perinteisellä hiihtotyylillä. Ne antavat potkussa erinomaisen pidon ja luistattaessa eivät ole tiellä. Peltosen metsäsuksilla hiihdät tehokkaasti ja pysyt upottavankin lumen päällä sen laajan pinta-alan ansiosta. Mohair karvat antavat erinomaista pitoa myös ylämäissä eikä kanttaaminen useinkaan ole tarpeen. Suksissa on OAC EA binding siteet. Pituudet: 210-230cm, leveys 70mm.

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli Peltonen Metsä Skin suksista (linkki vie retkivuokraamon blogiin)

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-upotettu mohair karvapohja pitoalueella

-Ei teräskanteja

-Pituus: 210-230 cm

-Leveys: 70 mm

Tarjonnastamme löytyvät Suomupohjaiset Peltonen Metsä Step -metsäsukset tarjoavat pitoa ja luistoa. Ne ovat hyvin oiva vaihtoehto maastossa, jossa ei ole paljoa maastonvaihteluita, kuten kangasmetsässä tai järven jäällä. Metsä Step suksien pito-ominaisuudet tulee erityisesti esiin kovassa pakkasessa ja puuterilumessa. Lisäksi riski siitä, että pohjaan tarttuisi lunta märällä kelillä on erittäin pieni. Suksissa on OAC EA binding siteet.

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-suomupohja pitoalueella

-Ei teräskanteja

-Pituus: 210 cm

-Leveys: 70 mm

Peltonen step 210
Peltonen metsäsukset, yleissiteillä
Peltonen skin

Tutustu myös: