Metsäsukset

Vuokraa metsäsukset Oulusta. Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi Peltonen Metsä -suksia, Åsnes Kongsvold -tunturisuksia ja Åsnes Ingstad tunturisuksia. Metsäsukset on tarkoitettu umpihangessa liikkumiseen. Niiden leveyden ja pituuden tarjoama laaja pinta-ala pitää retkeilijän hangen pinnalla, jolloin lumisessa maastossa liikkuminen käy helposti. Metsäsuksia on markkinoilla monenlaisia, mutta markkinoiden viimeaikaiset testisuosikit Peltonen Metsä ja Åsnes Kongsvold ovat myös Retkivuokraamon suosimia laatutuotteita. Vuokraamon uutus Åsnes Ingstad Waxless on erittäin monipuolinen suksi teräksisine reunoineen ja suomupohjineen. Sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta pääset kulkemaan vaivatta niin metsässä, jäällä kuin tunturissa. Sukset on tehty kestämään haastavissakin olosuhteissa.

 

Retkivuokraamon tarjoamissa Peltonen Metsä eräsuksissa, Åsnes Kongsvold Hunter suksissa ja Åsnes Ingstad Waxless suksissa on käytössä OAC EA siteet. Kyseisiin siteisiin käy lähes mikä tahansa kenkä. Esimerkiksi vaelluskenkä, kumisaapas tai talvilenkkari ovat kaikki toimivia hiihtokenkiä. Siteen kiinnitysjärjestelmä soveltuu helposti erilaisiin jalkineisiin ja tukee jalkaa erinomaisesti niin vaelluskengässä kuin saappaassa. Nyt pääset myös testaamaan osassa suksia Finngrip Easy 5.0 eräsidettä. Kaikkiin vuokrattaviin suksimalleihin sisältyy Peltonen Metsä eräsauvat (koot 125-160cm), Viking teho -teleskooppisauvat (110-145cm) tai TSL Semnoz XL alumiiniset teleskooppisauvat (135-155cm).

 

Huomio! Siteet eivät kuitenkaan sovellu kovapohjaisille kengille, sillä kengän tulee joustaa etenkin päkiän kohdalta

Voit ostaa uusia tai käytettyjä metsä- ja tunturisuksia kauppasivuiltamme retkikontiosta (linkki vie retkikontio.fi suksien kauppasivuille)

Metsäsukset hinnasto:

1 päivä: 20e

2 päivää: 29e

3 päivää: 39e

4 päivää: 45e

5 päivää: 52e

6 päivää: 59e

7 päivää: 65e

8 päivää: 72e

9 päivää: 79e

10 päivää: 85e

11 päivää: 92e

12 päivää: 99e

13 päivää: 105e

14 päivää: 109e

Linkki vie vuokrausjärjestelmän sivulle.

Åsnes Kongsvold Hunter tunturisukset

Åsnes Kongsvold Hunter on normaaliin metsäsukseen verrattuna lyhempi joka tekee siitä helpommin ohjattavan ja helpompi käyttöisen niin tunturissa kuin tiheässä metsässäkin. Åsnesin suksissa on irrotettavat ja helposti kiinnitettävät pitokarvat pohjiin. Pitokarvat antavat pitoa mäkiä noustessa ja laskuissa ne hiljentävät vauhtia sopivasti. Åsnes Kongsvold Hunterissa ei ole teräskantteja, joten tapaturmariski pienenee koiran kanssa liikkuessa. Kanttaaminen kuitenkin onnistuu tarvittaessa hyvin, sillä sukset ovat kapeat vyötäröltä. Siteenä toimii laadukas OAC EA binding side, johon käy lähes mikä tahansa joustavapohjainen kenkä. Suksien pituus 190 cm.

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli Åsnes Kongsvold Hunter suksista (linkki vie retkivuokraamon blogiin).

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-Irroitettavat Åsnes X-skin 58mm nylon karvapohja

-Ei teräskanteja

-Suksien yhteispaino siteiden kanssa: 3000g

-Pituus: 190 cm

-Leveys: 96-66-85 mm

Kongsvold hunter
Karvapohja, irroitettava

Peltonen Metsä metsäsukset

Retkivuokraamon suosikki Peltonen Metsä- suksisarja tarjoaa sekä pitoa, että luistoa. Tarjollamme on karvapohjaisia Metsä Skin- , sekä suomupohjaisia Metsä step- metsäsuksia. Retkivuokraamon suosikki Peltonen Metsä skin sukset ovat Hiihto-lehti 2/2019 testin monikäyttöisin suksi. Sen keskelle upotetut mohair karvapohjat antavat hiihtäjälle mahdollisuuden hiihtää hangen päällä perinteisellä hiihtotyylillä. Ne antavat potkussa erinomaisen pidon ja luistattaessa eivät ole tiellä. Peltosen metsäsuksilla hiihdät tehokkaasti ja pysyt upottavankin lumen päällä sen laajan pinta-alan ansiosta. Mohair karvat antavat erinomaista pitoa myös ylämäissä eikä kanttaaminen useinkaan ole tarpeen. Suksissa on OAC EA binding siteet. Vuokralla nyt myös Finngrip Easy eräsiteellä varustettuja suksia! Vuokrasuksien pituudet: 210-250cm, leveys 70mm.

Lue retkivuokraamon blogista artikkeli Peltonen Metsä Skin suksista (linkki vie retkivuokraamon blogiin)

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-upotettu mohair karvapohja pitoalueella

-Ei teräskanteja

-Pituus: 210-250 cm

-Leveys: 70 mm

-Valmistettu suomessa

-OAC EA binding side

-suomupohja pitoalueella

-Ei teräskanteja

-Pituus: 210 cm

-Leveys: 70 mm

Peltonen step 210
Finngrip easy + Peltonen 230
Peltonen skin

Åsnes Ingstad Waxless tunturisukset

Retkivuokraamo tarjoaa vuokrattavaksi laadukkaita Åsnes Ingstad Waxless tunturisuksia ulkoiluun, retkeilyyn ja vaativaankin käyttöön vaellukselle. 

Åsnes Ingstad Waxlessit, teräskantilliset suomupohjalliset sukset ovat perinteisiä metsäsuksia lyhyemmät ja niihin on mahdollista kiinnittää irrotettavat pitokarvat.  Teräskanttien ansiosta tunturisuksien laidat purevat paremmin jäiseenkin lumeen. Suksien suomupohjaa ei tarvitse voidella ja se antaa pitoa hangella. Jos sukset alkavat lipsua tai perässä vedetään ahkiota, suksien pohjiin voi vaivatta kiinnittää åsnes x-skin nylon pitokarvat pidon takaamiseksi. Pitokarvoilla ahkion vetäminen ja jyrkkään rinteeseen nouseminen käy vaivattomasti. Suksissa on OAC- EA binding siteet joihin sopii lähes kaikki joustavapohjaiset kengät. Suksia löytyy kaksi kokoa: 195 cm ja 205 cm.

-OAC EA binding side

-Teräskantit

-Laadukkaat Åsnes X-Skin Nylon  58 mm pitokarvat

-Suomupohja

-Suksien yhteispaino siteiden kanssa: noin. 3000 g

-Pituus: 195/205 cm

-Leveys: 84-62-74 mm

Tutustu myös: