Metsä- ja tunturisukset monoilla

Vuokraa sukset Rottefella Manual -siteillä

Vuokraa metsä- ja tunturisukset monositeillä

Vuokraa tunturäsukset monositeillä. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy: Åsnes Cecilie WL, Åsnes Kongsvold, Åsnes Amundsen Fram WL ja Åsnes Ingstad. Monositeellisten suksien etuna on suksen ja monon hyvä yhteensopivuus ja jämäkkyys. Monot antavat jalalle hyvän tuen, joten suksien ohjattavuus ja energiatehokkuus paranevat. Suksien ohjattavuuden parantuessa hiihtäminen on mukavampaa, erityisesti mäkien nouseminen ja laskeminen helpottuvat huomattavasti.

 

Rottefella NNN BC Manual -side

Tällä hetkellä monollisten siteiden valikoimassa on Rottefella NNN BC Manual sidettä, joka sopii kaikkiin NNN BC- mallin monoihin. Rottefella Manual side on helppokäyttöinen ja lukittuu monoon jykevästi.

 

Rottefella BC manual monositeet ovat yhteensopiva NNN BC- sidemallin monojen, kuten vuokraamiemme Alpina Alaska monojen kanssa.

 

Alpina Alaska Monot

 

Alpina Alaska monot on suunniteltu kylmiin olosuhteisiin. Ne antavat jalalle tukea ja ovat lämpimät kylmissäkin olosuhteissa. Alpina alaska Monot ovat yhteensopivat NNN BC -sidemallin kanssa. Huolehdithan, että valitset itsellesi sopivat monot. Varpailla tulisi olla tilaa liikkua mutta monon tulisi pysyä jämäkästi jalassa.

 

Suosittelemme ottamaan 1-2, mieluiten 2 kokoa isomman monon kuin oma kenkä normaalisti on. Näin saat villasukan mahtumaan monoon ilman, että varpaat joutuvat puristuksiin.

Jos meillä ei ole monon kokoa joka sopii sinulle, kysy niin katsomme pystymmekö ottamaan vuokralle sopivan koon. Myymme myös kyseistä monoa.

Tutustu myös: