Vuokraa puolijoukkueteltta - Bereg UP5

Bereg UP5 - Todellinen puolijoukkueteltta

Vuokraa retkeilyporukallesi helposti pystytettävä ja tilava puolijoukkueteltta.

 

Vuokraa todellinen puolijoukkueteltta, joka on nopea ja helppo pystyttää. Bereg UP-5 on helposti pystytettävä teltta, jonka pystytykseen menee vain hetki. UP- 5 on tarkoitettu 4-12 hengelle riippuen siitä, käyttääkö retkisänkyjä ja kaminaa. Telttaa voi käyttää myös telttasaunana noin kahdeksalle hengelle. UP-5 on kaksikerroksinen nopeasti koottava puolijoukkueteltta, jonka kupolimainen muotoilu antaa telttaan paljon sisätilaa. Teltan korkeus on 2,2 metriä ja leveys 4,4 metriä, eli tilaa on siis runsaasti. UP-5-telttaan mahtuu mukavasti 12 henkilöä makuupusseissa ja jopa 7 henkilöä retkisänkyjä käytettäessä. Bereg Up- 5 teltta onkin erinomainen valinta niin metsästykseen, pilkkimiseen kuin vaelluksellekkin puolijoukkueteltaksi.

Bereg UP5 puolijoukkueteltan tilava, kupolimainen rakenne:

 

Teltta on siis suunniteltu tilavaksi, pitämään lämpöä, kestämään ja nopeaan toimintaan. Bereg UP-5 teltan runko koostuu kahdeksasta alumiinirungosta ja sen kupumainen runko on valmistettu 10 mm paksusta, kestävästä alumiiniseoksesta. Korroosionkestävyys, lämpötilan muutoksen kestävyys ja jäykkyys takaavat rungon luotettavuuden ja kestävyyden. Kätevän sateenvarjotyyppisen rungon ansiosta teltan kokoaminen kestää noin 2 minuuttia. Kyky koota teltta nopeasti on erityisen tärkeää syys-talvikaudella. Haastavissa olosuhteissa ja kovassa tuulessa teltta kannattaa  kiinnittää naruilla ja kiiloilla maahan tai puihin. Teltasta löytyy lenkit kiilojen asennusta varten.

UP-5 teltan rungon sateenvarjomallisuus, suuri koko ja luotettavuus tarjoavat useita etuja:
– Nopea ja helppo pystyttäminen.
– Teltan tilavuus tarjoavat mahdollisuuden seisomiseen ja vapaaseen liikkumiseen teltassa.
– Sadevesi ei kerry teltan kankaan reunoille.
– Kahdeksan alumiinirunkoa takaavat vakautta asennettaessa avoimille alueille (pelloilla, tunturissa tai jäällä)
– Virtaviivainen muoto tarjoaa lisää vakautta tuulta vastaan.

Kamiinalla varustettu neljänvuodenajan teltta.

 

UP-5 teltta on 4-vuodenajan teltta, mikä mahdollistaa sen käytön kaminan kanssa. Teltan kaksikerroksisuus ja eristävä maavaate tarjoavat jo itsessään runsaasti lämpöä. Kaminaa käytettäessä maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi teltan sisäseinällä on irroitettava palonkestävä kangas, joka kestää jopa 1200°C lämpötiloja. Savupiipun läpivienti katossa on samasta palonkestävästä kankaasta valmistettu sisäke, joka suojaa teltan kangasta piipun kuumuudelta.

Lämmin teltta talvikäyttöön.

 

Telttaan kuuluu kiinnitettävä lattia, joka estää vetoketjun jäätymisen kylmässä ja kosteuden sisäänpääsyn sateen aikana. Lattia voidaan tarvittaessa irrottaa kokonaan. Syksy-talvikaudella suosittelemme käyttämään erillistä kolmikerroksista eristettyä lattiaa. Teltan eristetty pohja eristää täysin kosteuden ja auttaa säilyttämään lämpöä teltassa. Lattia voidaan asentaa kahdella tavalla,joko teltan alle tai sisäpuolelle. Eristävä lattia kuuluu vuokran hintaan
Telttaan varustukseen kuuluu myös eteinen. Eteisen voi kiinnittää teltan suuaukolle. Eteinen on hyvä mm. vesisateessa ja välineiden varastoimista varten. Uloimmassa teltassa on vetoketju ja napit eteisen kiinnittämiseen. Bereg UP-5 teltta on yhteensopiva kaikkien myytävien Bereg eteisten kanssa.

Vuokraa telttasauna, jolla voi saunoa myös talvisin.

 

Bereg Up5 telttaa voi käyttää myös telttasaunana. Tämä paljon kehuttu telttasauna tarjoaa 8-10 henkilölle ilmavat, kosteat ja lämpimät löylyt. Löylyjen ilmavuutta ja kosteutta on helppo hallita ikkunoiden ilmanvaihtoa säätämällä. Pienentämällä ikkunoiden ilmanvaihdon minimiin, on telttaan mahdollisuus saada erittäin höyryisät ja kosteat löylyt.

UP5 teltan hienoimpia ominaisuuksia on, että sitä voi käyttää telttasaunana myös talvisin. Teltan kaksikerroksisuus ja lämpöeristävä maavaate eristävät telttaa kylmyydeltä ja tarjoavat mahdollisuuden käyttää telttaa kaikkina vuodenaikoina. Harvaa telttasaunaa voi käyttää talvisin, mutta bereg UP5 antaa talvellakin lämpimät löylyt!

Valitse kamiina, joka lämmittää.

 

UP5 teltalla saunoessa on mahdollisuus valita kahden eri kamiinan väliltä. Savotan telttakamiina kiviritilöillä ja Bereg medium kamiina ovat molemmat erittäin hyviä vaihtoehtoja teltalla saunoessa. Savotan kamiinan vahvuutena ovat suora läpivienti ja tuhkaluukku+ritilä joiden ansiosta kamiina saa paljon happea, puu palaa tehokkaasti ja luovuttaa paljon lämpöä.
Bereg medium kamiinan vahvuutena on kiertopelti, jonka ansiosta puusta saatava lämpöenergia saadaan paremmin hyötykäyttöön. Puun polttaminen on hieman hitaampaa ja energiatehokkaampaa, kuin savotan kamiinassa, mutta lämpö on medium kamiinassa hieman matalampi.

Käsityönä valmistetut lauteet.

Retkivuokraamo on valmistanut itse käsityönä valmistetut koottavat lauteet, jotka on muotoiltu juuri telttaan sopivaksi. Lauteet myötäilevät teltan kahdeksankulmaista muotoa ja ovat helposti pystytettävät. Jokainen lauteen pala on lisäksi numeroitu, jotta pystytys olisi helpompaa. Pystytys vaatii 2 henkilöä.

Hox! Lauteiden kuljetus vaatii pakettiauton tai peräkärryn. Mikäli vuokraat lauteet ja tarvitset apua kuljetuksessa, kysy kuljetuksesta erikseen.
UP-5 teltalle erikseen muotoillut käsityönä valmistetut lauteet voi vuokrata tästä.

 • Teltta, sisäteltta, lattia
 • Telttakiilat ja narut
 • Eteinen ja eteisen kehikko
 • Ovi alumiinikehikolla
 • Talvella mukaan on mahdollista saada lämpömaavaate
 • Teltan yhteispaino 32,5kg
 • Tarvittaessa myös lumilapio
 • Kaksi sisäänkäyntiä vetoketjulla ja vetoketjullisella hyttysverkolla. Sisäänkäynteihin voi kiinnittää kevyeen alumiinikehikkoon rakennetun oven.
 • Vetoketju ja napit sisäänkäynnissä eteisen kiinnitystä varten.
 • Kaksi viisikerroksista ikkunaa, tuulen- ja kosteudenpitävät verhot, hyttysverkot.
 • Savupiipun läpivienti, vakiokoko: 90 mm. ostettaessa pienempi kamina on mahdollista vaihtaa pienempi läpivienti.
 • Neljä irroitettavaa “organizer” välinetaskua tarranauhalla.
 • Katossa oleva verkko välineiden varastoimista ja kuivaamista varten.
 • Vetoketjullinen lattia. Täysin irrotettava.
 • Saranat sisäseinässä välineiden kuivaamista tai taskulampun kiinnittämistä varten.
 • Sisäänkäynnin ympärille asennettava katos välineiden varastoimista varten ja suojaamaan sateelta. Kiinnitys napeilla ja vetoketjulla. Katos voidaan tarvittaessa irroittaa.
 • Tuuletusikkuna teltan alaosassa.

Bereg UP5 teltan hinnasto:

1 päivä: 49 €

2 päivää: 89 €

3 päivää: 139 €

4 päivää: 179 €

5 päivää: 219 €

6 päivää: 259 €

7 päivää: 299 €

8 päivää: 339

9 päivää: 379

10 päivää: 419

11 päivää: 469

12 päivää: 499

13 päivää: 529

14 päivää: 549

 

Voit myös kysyä tarjousta:
retkivuokraamo@gmail.com

Tutustu myös: