Telttasaunan vuokraus Oulusta

Lähiaikoina runsaasti kehutut ja suosiotaan kasvattaneet telttasaunat voit vuokrata Retkivuokraamosta. Telttasaunan vuokraus oulusta onnistuu Retkivuokraamoon toimipisteeltä, Kuusikkotie 1:stä. Välineet voi myös erikseen sovittaessa kysyä kuljetettuna kotiin.

Miten vuokraus tapahtuu?

Voit vuokrata Retkivuokraamon kalustoa, kuten telttasaunoja ja muita retkeilyvälineitä soittamalla numeroon: 0401279414 , Laittamalla viestiä sähköpostiin: retkivuokraamo(at)gmail.com tai hyödyntämällä Retkivuokraamon käytössä olevaa Rentle vuokrausjärjestelmää. Rentle vuokrausjärjestelmä on helppokäyttöinen, nopea ja näppärä tapa vuokrata haluamasi välineet halutulle aikavälille.

Rentle vuokrausjärjestelmään pääset painamalla tästä linkistä.

UP5-teltan ja UP2-teltan vuokraus saunomis käyttöön.

Tällä hetkellä retkivuokraamo vuokraa saunomiskäyttöön UP5 ja UP2 saunatelttoja. UP5 teltta on suunnattu 8-10 henkilölle ja UP2 teltta on suunnattu kuudelle (6) hengelle.

Rentle järjestelmässä UP5 telttasauna ja teltan lauteet on merkitty erillisinä tuotteina. Mikäli siis tahdot vuokrata UP5 teltan ja lauteet, tulee sinun valita Rentle järjestelmästä UP5-teltta ja UP5-teltan lauteet. UP2-teltan vuokraus saunomis käyttöön tapahtuu samalla periaatteella, eli sekä lauteet, että telttasauna tulee valita varausjärjestelmästä.

Saunan lauteet ja kuljetus

UP5-teltan lauteille mahtuu 8-10 henkilöä. Ne on kahden henkilön voimin koottavat, teltan muotoja myötäilevät lauteet, jotka tulee kuljettaa joko pakettiautoa tai peräkärryä hyödyntäen. Lauteiden pystytykseen annetaan koulutus ennen lauteiden luovutusta.

UP2-teltan lauteille mahtuu 6 henkilöä. Ne voi koota yhden henkilön voimin ja mahtuvat henkilöauton peräkonttiin, mikäli takapenkit kaataa taakse. Penkkien pituus on 120cm. Lauteiden pystytykseen annetaan koulutus ennen lauteiden luovutusta.

Lue lisää retkivuokraamon teltoista tästä.

Miksi valita Retkivuokraamon telttasauna?

Retkivuokraamon telttasaunat on suunniteltu nopeasti pystytettäviksi ja helppokäyttöisiksi. Telttasaunoissa saat kuumat ja kosteat löylyt, jota riittää pitkäksi aikaa. Telttasaunoihin mahtuu runsaasti henkilöitä ja lauteet on mukavasti istuttavat. Saunat on lisäksi suunniteltu talvikäyttöön. Telttojen kaksikerroksinen kangas ja eristävä lämpövaate mahdollistavat saunomisen myös kovilla talvipakkasilla. Hurjimmat saunojat saattaisivat pystyttää saunan jäille ja tehdä avannon teltan sisälle. Mahdollisuuksia on monia, mutta huolehdithan turvallisuudestasi!